predstavitev


Dve zgodbi v enem salonu - Salon M & S Hair

Simona Kremžar s.p.

 

M&SHAIR d.o.o. Maša Repovš

     
Simona Kremžar. Sem ljubiteljica dela, ki se navezuje z vizualno podobo.

Leta 1998 zaključila šolanje v Ljubljani in nato vrsto let delala kot samostojna frizerka pri Beauty Hair Mihaela.

Ker naš poklic zahteva nenehno izobraževanje, inovativnost in strokovnost, sem svoje znanje pridobivala na različnih področjih, kot so SANRIZZ advanced-CB ACADEMY LONDON. Udeležena sem bila številnih obiskov SALON INTERNATIONAL v Londonu. Imam opravljeno usposabljanje za podaljševanje las pri GREAT LENGTHS. Kot dopolnitev znanja in ponudbe v salonu pa tudi tečaj ličenja pod mentorstvom Tatjane Eberl.Prikazovala sem pa tudi striženje in nastopala v Cankarjevem domu.

Od leta 2008 sem na samostojni poti in svoje delo opravljam s profesionalno lasno kozmetiko Joico, Redken, L'oreal, ter z negovalnimi produkti Maroccanoil.
  Maša Repovš, rojena leta 1974 v Ljubljani, sem po končani srednji frizerski šoli opravljala druge poklice in nabirala izkušnje na mnogih področjih. Vendar me je neprestano vleklo nazaj v frizerstvo in tako sem pri 23-ih letih pričela delati v frizerskem salonu v Ljubljani, kjer sem delala 10 let. Da bi nadoknadila vsa "izgubljena" leta, sem pričela obiskovati frizerske seminarje, opravljati tečaje in redno spremljati dogajanja na področju frizerstva. Leta 2007 sem opravila izpit za frizersko mojstrico.

Ker me je zanimalo več, kot le delo v salonu, sem svojo kreativnost razvijala tako, da sem frizirala na modnih revijah, fotografiranjih, televizijskih oddajah, reklamnih oglasih itd. Še vedno občasno, z veseljem opravim kakšno takšno delo, a zaradi dela v salonu, mnogo manj kot včasih.

Leta 2008 sem namreč stopila na samostojno pot in pričela opravljati svoje delo v Sunny studiu. V salonu sva dve najemnici, delava ločeno, vsaka v svoji izmeni. Z menoj dela Maja, mlada a izkušena frizerka, ki z velikim veseljem opravlja svoje delo.

V salonu uporabljam lasno kozmetiko Joico.

Ker pa me je že od nekdaj zanimalo delo z naravnimi izdelki za nego las, sem leta 2005 pričela uporabljati naravne, 100% rastlinske barve za lase. V salonu poleg konvencionalne, uporabljam tudi naravno lasno kozmetiko Logona, Sante in Khadi. Na tem področju sem ena redkih, ki obvlada delo z naravnimi izdelki. Pa spet  fotogalerija. Zanimanje za naravno nego las se iz leta v leto povečuje, tako da občasno izobražujem tudi druge frizerje za to področje.
 
Opravila sem več tečajev ličenja, tako da strankam poleg frizure nudim tudi ličenje, saj menim, da je zelo pomembno, da zna frizer poskrbeti za celostno podobo stranke. (poroke, mature, valete, novoletne zabave..)

V salonu podaljšujem lase, opravila sem tečaj podaljševanje las pri GreatLenghts. V zadnjem času pa podaljšujem lase tudi z ruskimi lasmi Slavic hair, katerih posebnost je, da se lahko večkrat obnavljajo.

V veliko veselje mi je, da se lahko posvetim vsaki stranki posebej. Zadovoljne stranke, ki se vračajo v salon potrjujejo, da svoje delo opravljam z veseljem, predano in dobro.

Naročanje: Maša 041 683 800